Att få skapa har alltid varit något jag tyckt om men det var först när jag gick en kurs i marsipanmodellering  år 2001 som jag hittade mitt "kall".

I grund och botten är jag utbildad kock och kallskänka , så att jobba med fina råvaror har från början varit mitt yrke, men det var i just det ögonblicket som den lilla marsipanklumpen blev till en tjusig tomte som jag insåg att det var det här som jag ville hålla på med!
Många figurer har formats i mina händer sedan dess och då det inte längre bara var familjen och nära vänner som efterfrågade mina figurer och tårtor så insåg jag att jag var tvungen att välja, antingen lägga av eller satsa fullt ut!
År 2010 startade jag mig mitt företag - Anna`s Tårt & Marsipandesign, och kundkretsen har sedan dess vuxit sig allt större.

År 2013 fick jag en förfrågan om att göra tårta till en film, och till en  början visste jag inte ens till vilken film det var, men det verkade som ett roligt projekt att få vara delaktig i.
Det var mycket hysch-hysch till en början med vid julen det året hade den premiär " Sune på bilsemester", och jag kunde  därefter få stoltsera med att jag faktiskt varit med och skapat film, eller i alla fall för film...
Min filosofi kring mitt tårtskapande är att varje människa är unik och därför ska också mina tårtor vara just UNIKA för att passa den som tårtan är skapad för.

Jag lägger stor vikt vid att mina kunder ska känna att de får något som är skapat enbart för dem och att det är ett hantverk , vilket gör att jag aldrig gör två helt identiska tårtor.